Skip links

Over

Op weg naar succesvolle, gezonde en toegankelijke steden op de menselijke maat door actieve, inclusieve mobiliteit.

– HAPPY MOBILITY

Het Congres

Onze steden groeien en worden steeds drukker. Het is een uitdaging om de stad toegankelijk en in beweging te houden. Dagelijks worden we geconfronteerd met vervuilde lucht, verkeersopstoppingen, sociale uitsluiting en andere stedelijke problemen.

 

Het is tijd om nieuwe wegen in te slaan. Mobiliteit gaat over meer dan zo snel mogelijk van A naar B te komen. Het gaat over mee kunnen doen in de stad, naar werk te komen en samen de stad te beleven.

 

Diverse oplossingen zijn er al. Nieuwe technologieën zijn hier slechts een deel van. Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit. We versnellen de stedelijke toekomst waarin de stad door actief transport, zoals lopen, fietsen, in combinatie met OV toegankelijk is voor iedereen. Dat is happy mobility, en zo creëren we een stad op de maat van de mens, voor alle mensen.

 

Kom naar hét event voor andersdenkers én -doeners die (vak-)werelden willen verbinden en verbeteren. Samen leren we meer over inclusieve mobiliteit – van de fiets tot zelfrijdende auto’s -, hoe we de stad van de toekomst vandaag al kunnen creëren, onder andere door transitiekunde en tactisch urbanisme en sociale gelijkwaardigheid.

Programma Highlights


9.30 – 10.00
10.00 – 10.15
10.15 – 10.45
10.45 – 11.20 
12.00 – 12.45
13.30 – 15.15
15.45 – 16.15
16.15 – 16.45
16.45 – 17.45

Inloop
Opening
Keynote: Nieuwe wegen inslaan
Inspirerende initiatieven
Gesprek: De stad van de toekomst
Workshops
Keynote: The future of mobility is shared
Keynote: transport justice
Happy hour – netwerken

Registreer nu
Contact